Rendement op zonnepanelen

Aan zonnepanelen plaatsen zitten veel voordelen, voor uzelf en voor het milieu. Zonnepanelen laten plaatsen kan er misschien uitzien als een grote investering, maar dit levert uiteindelijk veel rendement op. Zelfs als er rekening mee wordt gehouden dat in Nederland de zon niet het hele jaar schijnt, is het zeker de moeite waard en is er een groot rendement zonnepanelen. Zonnepanelen zorgen namelijk ook voor stroom bij bewolking, dus de opbrengst loopt alleen tijdens de herfst- en wintermaanden iets terug. Zonne-energie is tegenwoordig bezig met een opmars, waardoor stroom van zonne-energie steeds goedkoper kan.

Rendement zonnepanelen

opbrengst zonnepanelen

Als u de investering zonnepanelen maakt bij zonnepanelenlatenplaatsen.nl, weet u zeker dat u uw investering terug heeft in 6 jaar. Hoe snel dit gaat en hoeveel het oplevert, ligt aan een aantal aspecten. Zo is het belangrijk om na te denken waar u de zonnepanelen laat plaatsen. Een dak met een ligging in het zuiden geeft de meeste zon en dus ook zonne-energie op. Aangezien de prijzen van zonne-energie zijn gedaald, zijn zonnepanelen in het oosten en westen echter ook de moeite waard. Hiernaast speelt de hoek van het dak mee, een optimale hoek is tussen de 15 en 55 graden. Bij een plat dak kunt u zelf de hoek van de zonnepanelen bepalen om zo tot de maximale opbrengst te komen.

In overleg plaatsen we uw zonnepanelen op die manier, dat ze de meeste rendement leveren. Alleen dan heeft u binnen 6 jaar uw investering terugverdiend.

Wij kunnen u binnen 24 uur laten weten wat uw besparing zal zijn.
Benieuwd naar uw besparing?

zonnepanelen aanbieding

Voordelen investering zonnepanelen

Afgelopen jaren is de terugverdientijd van zonnepanelen enorm verlaagd. Eerst kostte dit bijna 10 jaar, en nu heeft u bij ons al binnen 6 jaar uw investering zonnepanelen terug. Bij andere is dit vaak pas na 8 jaar. Na deze tijd gaat u dus besparen! Hiernaast bent u meteen milieu bewust bezig. Door het zelf opwekken van zonne-energie komen namelijk geen broeikasgassen of milieuvervuilende stoffen mee. 

Zonnepanelen laten plaatsen door zonnepanelenlatenplaatsen.nl

Van plan om zonnepanelen te plaatsen? Bij zonnepanelenlatenplaatsen.nl kijken onze adviseurs met u mee naar de mogelijkheden en gaan we opzoek naar de maximale opbrengst. Wilt u uw rendement zonnepanelen weten? U kunt op werkdagen een offerte binnen 24 uur verwachten, zodat u snel weet wat u gaat besparen. Onze monteurs hebben veel ervaring en weten wat ze doen. Wij hebben al 15 jaar ervaring met verschillende technieken. Hiernaast hebben wij verschillende zonnepanelen ter beschikking. Onze zonnepanelen zijn allemaal van A-merken en hebben een hoge prestatiegarantie.

Wat kosten zonnepanelen